GESCHIEDNISBOEK

Het A2 Maastricht model
De kortingsactie is geldig van 29 maart t/m 29 juni 2018.

29 maart - 1 april: #4dagenGroeneLoper

Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2 organiseren van 29 maart tot en met 1 april allerlei activiteiten met verschillende partners om de symbolische opening van de Groene Loper te vieren. Meer info: www.a2maastricht.nl/
mijlpaalgroeneloper
.

GESCHIEDENISBOEK 'HET A2 MAASTRICHT MODEL'

Geplaatst op 1 maart 2018

Ter ere van de volgende mijlpaal van de Groene Loper voor A2 Maastricht kijken we terug op dit omvangrijke bouwproject. Op de keuze voor en aanleg van de eerste tweelaagse tunnel in Nederland. Het ingenieuze ontwerp van het nieuwe verkeerssysteem en de Groene Loper. De onderscheidende aanpak van de procedures. De manier waarop de burgers in Maastricht en omgeving trots werden op ‘hun’ project. De momenten dat het heel spannend werd. De magie van de techniek. En de vele menselijke verhalen en anekdotes rond A2 Maastricht.
Het komt allemaal aan bod in dit geschiedenisboek. Schrijver John Cüsters laat een groot aantal betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers. Zij vertellen wat A2 Maastricht ‘anders dan anders’ maakt. Het boek vertelt ook het verhaal achter het project en neemt u aan de hand van een beeldverslag mee door de geschiedenis. Fotograaf Aron Nijs portretteerden alle geïnterviewden.

Belangstelling?

‘Het A2 Maastricht model’ is vanaf 29 maart 2018 verkrijgbaar tegen een bijdrage in de productiekosten van € 29,95. 

Voorinschrijving via deze website
U kunt gebruikmaken van de voorinschrijving (of klik op de rode button bovenaan deze pagina), dan krijgt u 5 euro korting bij aankoop van het boek.

Bon in weekkrant
Of houd weekkrant VIA Maastricht van 1 maart 2018 in de gaten. Hier zit een kortingsbon van 5 euro in die u kunt uitknippen en inleveren bij aankoop van het boek.

Inschrijving of bon uit de weekkrant is goed voor één exemplaar. Het boek is via alle boekhandels in Nederland verkrijgbaar. Boekhandel Dominicanen (Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht) heeft het boek vanaf 29 maart in voorraad.