GESCHIEDNISBOEK

Het A2 Maastricht model
Geschiedenisboek Het A2 Maastricht model kopen met korting?

De kortingsactie is geldig van 29 maart t/m 29 juni 2018.

GESCHIEDENISBOEK 'HET A2 MAASTRICHT MODEL'

Update op 20 april 2018

Ter ere van de mijlpaal Groene Loper voor A2 Maastricht kijken we terug op dit omvangrijke bouwproject. Op de keuze voor en aanleg van de eerste tweelaagse tunnel in Nederland. Het ingenieuze ontwerp van het nieuwe verkeerssysteem en de Groene Loper. De onderscheidende aanpak van de procedures. De manier waarop de burgers in Maastricht en omgeving trots werden op ‘hun’ project. De momenten dat het heel spannend werd. De magie van de techniek. En de vele menselijke verhalen en anekdotes rond A2 Maastricht.
Het komt allemaal aan bod in dit geschiedenisboek. Schrijver John Cüsters laat een groot aantal betrokkenen aan het woord over hun bijdragen aan en beleving van A2 Maastricht, van bouwvakkers tot bestuurders en bouwputwatchers. Zij vertellen wat A2 Maastricht ‘anders dan anders’ maakt. Het boek vertelt ook het verhaal achter het project en neemt u aan de hand van een beeldverslag mee door de geschiedenis. Fotograaf Aron Nijs portretteerden alle geïnterviewden.

Belangstelling?

‘Het A2 Maastricht model’ is sinds 29 maart 2018 verkrijgbaar tegen een bijdrage in de productiekosten van € 29,95. 

Kortingsbon
U kunt via deze webpagina een kortingsbon uitprinten (klik op de rode link 'kortingsbon' bovenaan deze pagina) en inleveren bij een boekhhandel bij u in de buurt. U krijgt dan 5 euro korting bij aankoop van het boek. Het is helaas niet mogelijk het boek online met korting te bestellen.

Kortingsbon met actiecode is goed voor één exemplaar. Het boek is via alle boekhandels in Nederland verkrijgbaar. Boekhandel Dominicanen (Dominicanerkerkstraat 1, Maastricht) heeft het boek vanaf 29 maart in voorraad.