Overlast of schade melden?

Neem dan contact op met de Servicelijn Maastricht Oost. Hier vindt u meer informatie over de verschillende soorten schade.

Aanpak team Handhaven

Als dat nodig is, zet de Servicelijn Maastricht Oost ook klachten over A2-werkzaamheden door naar het gemeentelijk team Handhaven. Zij gaan meteen ter plekke kijken. Meer weten? Klik hier.

SERVICELIJN MAASTRICHT OOST

Heeft u een vraag over A2 Maastricht? Wilt u een melding doen of heeft u een klacht? Bel dan met de Servicelijn Maastricht Oost. De Servicelijn Maastricht Oost is 24 uur per dag bereikbaar via (043) 350 71 50. Of vul onderstaand formulier in en uw vraag wordt zo spoedig mogelijk behandeld. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen. Uw naam- en adresgegevens zijn nodig omdat wij het in bepaalde gevallen beter vinden om schriftelijk te reageren op een e-mail.

Wilt u een gevaarlijke situatie melden? Doe dit bij voorkeur telefonisch op het nummer (043) 350 71 50, zodat wij snel kunnen reageren en de nodige maatregelen kunnen treffen.

Onderwerp
Voornaam *
Naam *
Straat *
Huisnummer *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer
Datum. Geef zo gedetaileerd mogelijk aan - met datum en tijdstip - wanneer de melding is vastgesteld.
Locatie. Geef zo gedetailleerd mogelijk aan - met wijk, straatnaam en huisnummer - waar de melding is vastgesteld.
Uw bericht *
  
De gegevens die u verstrekt zullen wij uitsluitend gebruiken om uw melding af te handelen. Ze worden niet voor andere doeleinden gebruikt.