RONDLEIDING LANGS DE BOUWPUT

Altijd al eens een kijkje willen nemen bij A2 Maastricht? Op zoek naar een leuk uitje tijdens het weekend? Iedere zondag om 11.00 uur organiseert VVV Maastricht rondleidingen langs de bouwput van de A2-tunnel. Afhankelijk van de belangstelling worden er extra rondleidingen ingepland om 12.00 uur. Bovendien kunnen groepen rondleidingen aanvragen in de weekends. Kijk op http://vvvmaastricht.nl/dagje_uit/a2-rondleiding.html voor meer informatie.

Een gids neemt u mee
Tijdens de rondleiding komen allerlei onderwerpen aan bod. Een ervaren gids vertelt en geeft interessante weetjes over de werkzaamheden. Het startpunt is het Informatiecentrum A2 Maastricht in het Geusseltstadion, waarna de route loopt langs de belangrijkste, toegankelijke plekken van de A2-tunnel. 

Langs het betonwerk en de stalen stempels
Wilt u ook een rondleiding langs de bouwput? Dat kan! Reserveer via http://vvvmaastricht.nl/dagje_uit/a2-rondleiding.html en laat u imponeren door de damwandplanken, het betonwerk, de enorme stalen stempels en al het andere wat ons project te bieden heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Dan kunt u ook een e-mail sturen naar info@vvvmaastricht.nl en/of bellen naar 043 - 325 21 21.
VVV Maastricht organiseert de rondleidingen in samenwerking met A2 Maastricht en Centrummanagement Maastricht.