Winkels, bedrijven en scholen blijven bereikbaar!

Ondanks de afsluiting van kruispunt Scharnerweg - 3 maart tot 11 mei - blijven alle winkels en bedrijven bereikbaar. Wilt u weten hoe? Download dan de flyer via de link hieronder of haal deze op bij één van de winkels of bedrijven in de omgeving van de Scharnerweg of Wyck.

NOG 2 DAGEN....

Geplaatst op 1 maart 2013

En dan wordt het kruispunt Scharnerweg afgesloten voor alle oost-west verkeer. Dat wil zeggen: voor alle verkeer van Scharn naar Wyckerpoort en andersom. Verkeer op de N2/A2 kan doorgaan, maar moet af en toe in de avonden en nachten rekening houden met rijstrookafzettingen en/of omleidingen. Want het werk gaat gewoon door. Denk aan het verwijderen van stempels uit de tunnelbouwkuip Geusselt-Zuid. Blijf voor actuele informatie over werkzaamheden en verkeersmaatregelen dan ook onze website in de gaten houden of abonneer u op onze Voortgangsberichten A2 Maastricht. Of volgt u ons liever via Twitter? U vindt ons op @A2_Maastricht. Actuele reisinformatie vindt u op www.maastrichtbereikbaar.nl.
Wat gaat er gebeuren?
Zondag 3 maart sluiten we - omstreeks 21.00 uur - het kruispunt Scharnerweg af. De inrichting van het werkterrein begint meteen: zo worden de bouwhekken om het werkterrein heen geplaatst en komen er barriers langs de N2/A2. De verkeerslichteninstallatie bij kruispunt Scharnerweg blijft in werking, als doseerlicht. Verkeer op de N2/A2 kan gewoon doorrijden, maar moet in de avond en nacht van 3 op 4 maart wel rekening houden met rijstrookafzettingen in beide rijrichtingen en – naar verwachting tussen 21.00 en 00.00 uur - verkeersstops van circa 10 minuten.