Winkels, bedrijven en scholen blijven bereikbaar!

Ondanks de afsluiting van kruispunt Scharnerweg - 3 maart tot 11 mei - blijven alle winkels en bedrijven bereikbaar. Wilt u weten hoe? Download dan de flyer via de link hieronder of haal deze op bij één van de winkels of bedrijven in de omgeving van de Scharnerweg of Wyck.

LET OP: VANAF VANAVOND IS KRUISPUNT SCHARNERWEG 10 WEKEN DICHT VOOR OOST-WEST VERKEER!

Geplaatst op 3 maart 2013

Vanavond wordt het kruispunt Scharnerweg afgesloten voor alle oost-west verkeer. Dat wil zeggen: voor alle verkeer van Scharn naar Wyckerpoort en andersom. Verkeer op de N2/A2 kan doorgaan, maar moet af en toe in de avonden en nachten rekening houden met rijstrookafzettingen en/of omleidingen. Want het werk gaat gewoon door. Denk aan het verwijderen van stempels uit de tunnelbouwkuip Geusselt-Zuid. Blijf voor actuele informatie over werkzaamheden en verkeersmaatregelen dan ook onze website in de gaten houden of abonneer u op onze Voortgangsberichten A2 Maastricht. Of volgt u ons liever via Twitter? U vindt ons op @A2_Maastricht. Actuele reisinformatie vindt u op www.maastrichtbereikbaar.nl.
Wat gaat er gebeuren?
Vanaf vanavond - omstreeks 21.00 uur - is kruispunt Scharnerweg afgesloten voor alle verkeer tot zaterdag 11 mei 2013. De inrichting van het werkterrein begint meteen: zo worden de bouwhekken om het werkterrein heen geplaatst en komen er barriers langs de N2/A2. De verkeerslichteninstallatie bij kruispunt Scharnerweg blijft in werking, als doseerlicht. Verkeer op de N2/A2 kan gewoon doorrijden, maar moet vanavond en vannacht tussen 21.00 en 06.00 uur rekening houden met rijstrookafzettingen in beide rijrichtingen en – naar verwachting tussen 21.00 en 00.00 uur - verkeersstops van circa 10 minuten.