GEUSSELT

Meerssenerweg en Viaductweg
Aanbrengen stalen ondersteuning Viaductweg Noord - 2014 Aanbrengen stalen ondersteuning Viaductweg Noord - 2014

AVOND- EN NACHTWERK VIADUCTWEG

Gepubliceerd op 23 januari 2015

De bouw van kunstwerk Viaductweg Zuid is in volle gang. Direct omwonende hebben hier dagelijks mee te maken, want de bouw vordert snel. Werken op en rond het viaduct is passen en meten, want de ruimte is krap. Werkzaamheden vinden daarom niet alleen overdag plaats, maar soms ook ’s nachts. Denk hierbij aan het plaatsen van de tijdelijke stalen ondersteuningsconstructie, de betonstort van het brugdek, maar ook weer het verwijderen van de  tijdelijke stalen ondersteuningsconstructie. Op deze pagina ziet u welk nachtwerk de komende maand gaat plaatsvinden. Via de bekende communicatiekanalen van A2 Maastricht (o.a. via de digitale voortgangsberichten en de Ster) houden wij u op de hoogte.
Werken op een stempel, want het is passen en meten. Werken op een stempel, want het is passen en meten.

Aanbrengen ondersteuning Viaductweg Zuid - februari 2015

Om het brugdek van het viaduct te bouwen, is eerst een ondersteuning nodig voor de bekisting. In de week van maandag 2 tot vrijdag 6 februari starten we met het aanbrengen van de ondersteuning nabij de landhoofden. Een week later brengen we de ondersteuning tussen de twee tussensteunpunten aan, waar nu ook het verkeer van de Meerssenerweg rijdt. Om de ondersteuning op een veilige manier aan te brengen, moet een deel van de Meerssenerweg worden afgesloten.
Locatie steunpunten en visualisatie afgesloten deel Meerssenerweg Locatie steunpunten en visualisatie afgesloten deel Meerssenerweg

auto

Avond- en nachtwerk: deel Meerssenerweg afgesloten


Om verkeershinder tot een minimum te beperken, maar ook om de veiligheid van zowel de omgeving als van ons eigen personeel te garanderen, brengen we de stalen ondersteuning gedurende 3 nachten aan. Het gaat om de volgende nachten telkens tussen 20.00 uur en 06.00 uur.

  • Maandag 9 februari op dinsdag 10 februari
  • Dinsdag 10 februari op woensdag 11 februari
  • Woensdag 11 februari  op donderdag 12 februari
Omdat de voortgang van de werkzaamheden en het weer invloed kunnen hebben op de planning, zijn de volgende reservenachten gepland: maandag 23 op dinsdag 24 februari, dinsdag 24 op woensdag 25 februari en van woensdag 25 op donderdag 26 februari telkens tussen 20.00 en 06.00 uur.
Fotografie: Reen van Beek