ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

Geplaatst op 26 juli 2017

Terwijl veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, ligt het werk bij A2 Maastricht niet stil tijdens de bouwvak.

Op verschillende plekken werken we door. Zo gaan we tussen kruising Geusselt en rotonde Scharnerweg verder met de voorbereidingen voor het straatwerk van de toekomstige Groene Loper. Verder zijn Albert Heijn en Ontwikkel - en Bouwcombinatie Laudy - Strukton bezig met de sloop van het oude gebouw van de Albert Heijn aan de Scharnerweg en werken wij door aan het bergbezinkbassin bij de Geusselt.

Informatiecentrum: open

Van team Communicatie zijn er steeds mensen aanwezig in de zomerperiode. Zo is het Informatiecentrum A2 Maastricht in juli en augustus elke dinsdag van 12.00 tot 17.00 uur open voor individuele bezoekers.

Wilt u met een groep het informatiecentrum bezoeken? Neem dan contact op via; 043-5316351. Of stuur een e-mail naar: info@a2maastricht.nl.

Blijf op de hoogte!

Wij blijven u deze zomer op de hoogte houden in het huis-aan-huisblad Via Maastricht (voorheen 1Maastricht), op www. a2maastricht.nl, www.mijngroeneloper.nl, onze digitale voortgangsberichten, Facebook Mijn Groene loper en Twitter.

Met vragen, meldingen en klachten kunt u steeds terecht bij Servicelijn Maastricht Oost. Houd er wel rekening mee dat we werken met een beperkte bezetting in de maanden juli en augustus 2017. Het beantwoorden van vragen (zonder spoed) kan langer duren.
Foto: werken in de Kolonel Millerstraat. Fotograaf Fred Berghmans.