AANLEG GROENE LOPER

FIETS- EN VOETGANGERSOVERSTEEK FRANKENSTRAAT TIJDELIJK DICHT

Geplaatst op 1 september 2017

Sinds dinsdag 5 september is de fiets- en voetgangersoversteek bij de Frankenstraat voor ongeveer twee weken afgesloten. Dat is nodig voor de aanleg van de Groene Loper.

Het kabel- en leidingwerk is - sneller dan verwacht - bij de Frankenstraat aangekomen. Kabels en leidingen moeten in één keer doorgetrokken worden. Aansluitend bereiden we het straatwerk en de aanleg van plantvakken voor. Daarom sluiten we de fiets- en voetgangersoversteek twee weken af.

Oversteken via Scharnerweg of Voltastraat

(Brom)fietsers en voetgangers kunnen oversteken via de Scharnerweg of de Voltastraat. Naar verwachting is de oversteek half september weer open. Houd onze berichtgeving in de gaten om op de hoogte te blijven van de voortgang.

Plannen = passen en meten

In de uitvoering is het soms een heel gepuzzel qua planning. Soms gaan werkzaamheden vlotter dan verwacht, soms duurt het wat langer. Wanneer bouwer Avenue2 op de ene plek even niet verder kan, wordt meteen gekeken waar dat wel kan, zodat het werk niet stilligt. Daarom kan het zijn dat u pas kort van tevoren van ons hoort waar precies wordt gewerkt en wat u daarvan merkt. Dat is vervelend, maar helaas onvermijdelijk.

Fotograaf: Aron Nijs