AFBOUW TOTALE VERKEERSSYSTEEM VOOR A2 MAASTRICHT

Deklaag asfalt en definitieve wegmarkeringen Meerssenerweg

Let op!

De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals de weersomstandigheden.

NACHT VAN 2 OP 3 NOVEMBER: DEKLAAG EN DEFINITIEVE MARKERING MEERSSENERWEG

Geplaatst op 26 oktober 2017

Van donderdagavond 2 november 19.00 uur tot vrijdagochtend 3 november 6.00 uur brengen we de bovenste laag asfalt (de deklaag) en de definitieve wegmarkeringen aan op de Meerssenerweg, aan weerszijden van de Viaductweg.

Daarom is de Meerssenerweg tussen de Viaductweg en de Mosa en tussen de Viaductweg en de rotonde bij de Balijeweg afgesloten voor doorgaand autoverkeer. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel door, onder begeleiding van verkeersregelaars.

Omleidingen voor autoverkeer

De omleidingsroutes en de extra reistijd vindt u op de Slimme Kaart van Maastricht Bereikbaar. Gaat u met de auto de weg op? Wees dan alert op gewijzigde situaties en let goed op de gele omleidingsborden!

Hinder voor omwonenden

Het werk gebeurt in de avond en nacht om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Omdat er wordt gewerkt met machines, kunnen omwonenden overlast ervaren. Zo is geluidshinder mogelijk, zeker omdat er in de nacht en avond minder omgevingsgeluid is.

Restklus van herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

Van 6 september tot 23 oktober werkten we aan de herinrichting van de Viaductweg en Terblijterweg. In het weekend van 20 tot 23 oktober rondden we de werkzaamheden af en richtten we onder andere het kruispunt Viaductweg-Meerssenerweg opnieuw in. Helaas is het toen niet gelukt om alle werkzaamheden af te ronden.