OMBOUW ROTONDE SCHARNERWEG

Let op!

De planning is onder voorbehoud. Deze is namelijk afhankelijk van diverse omstandigheden, zoals het weer.

NACHTAFSLUITINGEN ROTONDE SCHARNERWEG

Geplaatst op 9 november 2017

Begin november kondigden we aan dat het aanbrengen van de deklaag en de definitieve markeringen op rotonde Scharnerweg op de planning stond. We blijken daar meer tijd voor nodig te hebben dan eerder gedacht. Het is nodig om de rotonde in totaal vier nachten af te sluiten. We hebben vier nachten ingepland tussen 9 en 17 november. Maar let op, door weersomstandigheden kan de planning weer wijzigen. 

Vier nachten aan het werk

We zijn naar verwachting aan het werk in de nachten van:

  • donderdag 9 op vrijdag 10 november,
  • vrijdag 10 op zaterdag 11 november,
  • maandag 13 op dinsdag 14 november en
  • donderdag 16 op vrijdag 17 november. 
In deze nachten is de rotonde volledig dicht voor autoverkeer tussen 22.00 en 6.00 uur. We werken tot en met de Hunnenweg. Autoverkeer kan niet de Hunnenweg in vanaf de Scharnerweg. Aan de kant van de Scharnertunnel werken we tot aan de rotondegrens.

Het doorgaande autoverkeer wordt omgeleid via de John. F. Kennedysingel. Gaat u met de auto de weg op? Let dan goed op de gele omleidingsborden! (Brom)fietsers en voetgangers kunnen alle nachten door. We zetten verkeersregelaars in om hen te begeleiden.

Hinder voor omwonenden

We werken in de avond en nacht om het verkeer zo min mogelijk te hinderen. Omdat er wordt gewerkt met machines, kunnen omwonenden overlast ervaren. Zo is geluidshinder mogelijk, zeker omdat er in de avond en nacht minder omgevingsgeluid is. Daardoor klinken werkzaamheden harder dan overdag.

We realiseren ons dat het doorbijten is voor verkeer en omwonenden. Maar het is nog even volhouden. Het werk vordert en we komen stap voor stap dichter bij de definitieve situatie.