NACHTAFSLUITING N2

Omleidingsroutes tijdens de nacht van 15 op 16 oktober. Omleidingsroutes gelden van 20.00 tot 10.30 uur.

NACHTAFSLUITING N2 14-16 OKTOBER 2011

In het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 oktober is de N2 deels afgesloten in verband met de volgende werkzaamheden:

  • Rioleringswerkzaamheden Professor Quixstraat - Schepen Roosenstraat;
  • In werking stellen van een nieuwe verkeersregelinstallatie bij kruispunt Geusselt;
  • Aanpassen van markeringen Scharnerweg

Afsluitingen
Vanaf knooppunt Europaplein tot kruispunt Geusselt is de rijrichting Luik à Eindhoven gedurende de afsluitingen niet beschikbaar op de volgende tijdstippen:    

  • Vrijdagavond 14 oktober 2011 20:00 uur t/m zaterdagochtend 15 oktober 2011 09:00 uur      
  • Zaterdagavond 15 oktober 2011 20:00 uur t/m zondagochtend 16 oktober 2011 10:30 uur 

Na de hierboven genoemde tijdstippen is tot 14.00 uur één rijstrook per rijrichting beschikbaar.

** Het MVV stadion blijft bereikbaar tijdens de afsluitingen

Voor het plaatsen van de verkeersregelinstallatie zijn bovendien extra verkeersmaatregelen nodig op kruispunt Geusselt in de nacht van 15 op 16 oktober tussen 20.00 uur en 06.00 uur:

  • Verkeer vanuit het noorden (Eindhoven richting Maastricht) kan rechts afslaan richting Viaductweg en rechtdoor rijden richting Luik. Links afslaan richting Terblijterweg is niet mogelijk.
  • Verkeer vanuit het zuiden (Maastricht richting Eindhoven) wordt omgeleid vanaf Knooppunt Europaplein.
  • Verkeer vanuit de Viaductweg kan alleen rechts afslaan richting Luik. Oversteken naar de Terblijterweg of links afslaan richting Eindhoven is niet toegestaan.
  • Verkeer vanuit de Terblijterweg kan alleen rechts afslaan richting Eindhoven. Oversteken naar de Viaductweg of links afslaan richting Luik is niet toegestaan.

Voetgangers en fietsers
De voetgangersoversteekplaats in de Professor Quixstraat zal beide nachten volledig zijn afgesloten. (Brom-)fietsers en voetgangers worden omgeleid via de N2-fietstunnel t.h.v. Geusselt. Daarnaast zal in de nacht van 14 op 15 oktober de oversteek bij de Voltastraat volledig afgesloten zijn.

Omleidingsroutes
Tijdens de nachtelijke afsluitingen zal de N2 tussen Europaplein en Geusselt (Luik -> Eindhoven) worden afgesloten voor verkeer. Er zal een omleidingsroute worden ingesteld vanaf Europaplein via Akersteenweg, Vijverdalseweg, Terblijterweg tot kruising Geusselt. Daarnaast zal tijdens de nacht van 15 op 16 oktober extra omleidingsroutes zijn voor het verkeer vanuit Viaductweg en Terblijterweg. De omleidingen wordt aangegeven door middel van bebording.