MAASTRICHT BEREIKBAAR

HANDIGE 'WIDGET' VOOR ONDERNEMERS

Programmabureau Maastricht-Bereikbaar heeft een handige bereikbaarheidstool ontwikkeld met actuele en dynamische reisinformatie. Deze 'widget' is een internetapplicatie met veelgevraagde informatie over parkeerlocaties, vrije parkeerplaatsen, verkeershinder door werk aan de weg en file-informatie. Maastrichtse ondernemers en organisatoren van evenementen kunnen de tool eenvoudig toevoegen aan hun website.

Ondernemers zoals winkeliers, evenementenorganisaties en instellingen kunnen deze widget kosteloos aanvragen via http://www.maastrichtbereikbaar.nl/ondernemers.

Wat is de 'ondernemerswidget' van Maastricht-Bereikbaar?
Een ondernemer kan met de widget een kaart van Maastricht maken voor op de contactpagina van zijn bedrijfswebsite. De vestiging van het bedrijf staat centraal op de plattegrond met de parkeergelegenheden voor auto en fiets in de buurt en actuele informatie over werk aan de weg. De ondernemer kan zelf ook informatie aan de widget toevoegen. En heel precies aangeven waar bijvoorbeeld het laad-en los-perron is of het parkeerterrein of fietsstalling van het bedrijf. De widget wordt direct gevoed met actuele informatie van de site Maastricht-Bereikbaar.nl en krijgt binnenkort ook een eigen routeplanner.
 
Voorbeelden zijn te zien op:
http://www.vvvmaastricht.nl/vvv.html
http://www.zuidlimburg.nl/organisatie__donateurs.html
 
Vragen?
Voor antwoorden kunt u contact opnemen met Ine Janssen, Programmabureau Maastricht-Bereikbaar, via ine.janssen@maastricht-bereikbaar.nl of 043-350 43 14.