RIOLERINGSWERKZAAMHEDEN STADIONPLEIN EN PARKEREN

Vanwege rioolwerkzaamheden vallen bij het Stadionplein (aan de voorkant van het Geusseltstadion) parkeerplaatsen weg. Het gaat dan om het gedeelte van de openbare parkeerplaats tussen het Geusseltstadion en hotel Golden Tulip Apple Park. Hieronder vindt u meer informatie over de exacte planning en alternatieve parkeerruimte.

Planning
Vanaf maandag 23 januari start het rioolwerk. Er wordt gewerkt in verschillende fasen. In fase 1 van de werkzaamheden - naar verwachting duurt deze fase enkele weken - vervalt een beperkt aantal parkeerplaatsen. Het merendeel blijft dan nog beschikbaar. Op het moment dat fase 2 wordt ingegaan, naar verwachting vanaf maandag 5 maart 2012, vervalt wel een groot deel van de parkeerplaatsen voor het Stadionplein, tussen het Geusseltstadion en hotel Golden Tulip Apple Park. Dat komt omdat Avenue2 een gedeelte van de parkeerplaats nodig heeft als bouwterrein (o.a. voor de zogenaamde Paardentunnel). Een aantal parkeerplaatsen vervalt tijdelijk, een aantal definitief. 

Naar verwachting komen de parkeerplaatsen die tijdelijk vervallen voor het rioolwerk rond medio april 2012 weer terug.

Alternatieve parkeerplekken 
Het terrein achter de McDonald's aan de Olympiaweg wordt ingericht als openbare parkeerplaats. Parkeren is hier mogelijk vanaf 27 januari 2012. Houd u er wel rekening mee dat op speeldagen van MVV de parkeerplaats rond 15.00 uur vrij moet zijn. 

Thuiswedstrijden MVV
27 januari 2012   16 maart 2012 20 april 2012 
10 februari 2012  6 april 2012  27 april 2012
 2 maart 2012  13 april 2012  
UPDATE 14 februari 2012
Op het parkeerterrein achter de McDonald's moeten nog parkeerstroken en een grindlaag worden aangebracht. Vanwege de vorst in de afgelopen periode, kunnen deze werkzaamheden nu pas worden uitgevoerd. Daarvoor is het nodig de parkeerplaats achter de McDonald’s vanaf woensdag 15 februari tijdelijk - voor de duur van zo’n 5 werkdagen - dicht te zetten. In verband met carnaval, betekent dit dat parkeren ter plaatse naar verwachting eind volgende week weer mogelijk is. Projectbureau A2 Maastricht en Avenue2 vragen u hiermee rekening te houden.

UPDATE 28 februari 2012
Het parkeerterrein aan de Olympiaweg is ingericht met grind en parkeerstroken. Sinds donderdag 23 februari 2012 is parkeren hier weer mogelijk.
Fotografie: Reen van Beek