A2 STEWARDS GESELECTEERD

Geplaatst: eind april 2012

Op 22 mei starten drie A2 Stewards in het projectgebied van A2 Maastricht. De A2 Stewards vormen de oren, ogen en handen van het project rond de werkzaamheden en de bouwputten. Omwonenden kunnen bij hen direct terecht met allerlei vragen. Dat kan gaan over overlast door werkzaamheden, maar ook over technische vragen over bijvoorbeeld de bouwmethode. Met de inzet van de A2 Stewards wil Avenue2 eventuele irritatie over de werkzaamheden en de bijhorende hinder beperken.

De komst van deze A2 Stewards werd eind 2011 al aangekondigd. In de eerste maanden van dit jaar vond de selectieprocedure plaats. Op 1 mei worden de A2 Stewards aangesteld. De drie stewards, die elk 30 uur per week werken, werden door de A2 School aangeleverd en door Avenue2 ingehuurd. Tijdens de eerste weken van de maand mei volgen de stewards een maatwerkopleiding zodat ze goed voorbereid in de wijken langs de A2 aan de slag kunnen.

Op 22 mei zullen ze daadwerkelijk aan de slag gaan. Ze zullen een oranje vest of jas dragen met daarop herkenbaar A2 Steward. De A2 School is een project waar werkzoekenden en leerlingen leren en werken kunnen combineren. Ook Ballast Nedam en Strukton van de uitvoerderscombinatie Avenue2 zijn partner van de A2 School.