Opgelet!

Tijdens het rioolwerk in de Voltastraat is de oversteek Voltastraat - P. Cobbenhagenstraat afgesloten. Autoverkeer wordt omgeleid via de Scharnerweg. Behalve tijdens de werkweekenden voor de ombouw van kruispunt Scharnerweg: 29 juni t/m 2 juli en 6 t/m 9 juli. Dan is kruispunt Scharnerweg afgesloten voor verkeer en moeten automobilisten de omleiding voor de ombouw van kruispunt Scharnerweg volgen. Let op de gele omleidingsborden buiten. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de oversteek bij de Voltastraat (of de brug Regentesselaan).

DINSDAG 26 JUNI START RIOOLWERK IN VOLTASTRAAT

Geplaatst op 25 juni 2012

Vanaf dinsdag 26 juni wordt gestart met de aanleg van een nieuw riool in de Voltastraat tussen Burgemeester van Oppenstraat en de N2. Hier wordt de straat in fasen opengebroken van stoep tot stoep. Er komt een grote, diepe sleuf waarin nieuwe riolering wordt aangelegd.
Wat zijn gevolgen?
Om de rioleringswerkzaamheden uit te kunnen voeren, is het nodig de Voltastraat tussen Burgemeester van Oppenstraat en de N2 af te sluiten voor autoverkeer.

Let op: ook de oversteek Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat gaat tijdens de werkzaamheden in de Voltastraat dicht voor autoverkeer. Er gelden omleidingsroutes, die met gele borden worden aangegeven. (Brom)fietsers en voetgangers kunnen wel gebruik maken van de oversteek. De winkels in Wittevrouwenveld blijven bereikbaar.
Fotografie: Reen van Beek