A2-INLOOPAVONDEN NAJAAR 2012

Bijgewerkt 16 oktober 2012

Dit jaar vinden nog een A2-inloopavond plaats. Tijdens deze avond - die wordt georganiseerd volgens het principe van een ‘infomarkt' - kunt u vrij binnenlopen tussen 19.30 en 21.30 uur. Er zijn verschillende informatiehoeken, waar u concrete vragen kunt stellen aan de aanwezige communicatiemedewerkers en/of specialisten. Zij vertellen graag meer over de werkzaamheden voor A2 Maastricht in uw wijk, buurt of straat. U bent van harte welkom in het Informatiecentrum A2 Maastricht (bij stadion de Geusselt, ingang tussen Wok en McDonald’s). Aanmelden is niet nodig.

Rond half 8 is er een kort, plenair gedeelte. Op hoofdlijnen geven we u dan een overzicht van de A2-werkzaamheden in het betreffende deelgebied. 

Wanneer?
De A2-inloopavonden worden georganiseerd per deelgebied:
  • dinsdag 20 november: Nazareth, Limmel, Wyckerpoort-Noord en Wittevrouwenveld 

Van harte welkom
Bent u verhinderd? Natuurlijk kunt u ook tijdens de reguliere openingstijden terecht in het Informatiecentrum A2 Maastricht. Olga van Oploo en Anja Vaessen vertellen u graag meer over de A2-werkzaamheden. Het Informatiecentrum is elke dinsdag en woensdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Iedere eerste dinsdag van de maand is er een avondopening tot 19.00 uur.