EERSTE VVV-RONDLEIDING VOOR A2 MAASTRICHT SUCCES!

Geplaatst op 15 oktober 2012

Wat hebben A2 Maastricht, de VVV Maastricht en Centrummanagement met elkaar gemeen? Alle drie willen ze graag de inwoner en de bezoeker van Maastricht betrekken bij de actualiteiten die spelen in de stad. En wat is er nu actueler dan de bouw van de unieke en indrukwekkende, bijna 2,5 kilometer lange A2-tunnel?!

De eerste rondleiding voor A2 Maastricht door de VVV Maastricht was zondagochtend een groot succes. Onder het oog van ongeveer 30 belangstellenden mochten de gidsen voor het eerst hun verhaal vertellen. Gestart werd in het Informatiecentrum daarna werd de rondleiding buiten voortgezet. De eerste stopplaats was het uitkijkpunt bij Geusselt-Noord, vervolgens kwam de Paardentunnel aan bod en daarna werd verder gegaan naar het uitkijkpunt bij de Burgemeester Bauduinstraat. De rondleiding eindigde bij de Maartensbrug. Tijdens de rondleiding kwamen allerlei onderwerpen aan bod zoals retourbemaling, damwanden, stempels en verkeer.

Wilt u ook bij één van de rondleidingen voor A2 Maastricht zijn? Dat kan! Reserveer nu via www.vvvmaastricht.nl en laat u imponeren door alles wat ons project te bieden heeft!