MOGELIJK ASFALTWERK 8 OP 9 DEC.

Bijgewerkt op 6 december 2012

Door de slechte weersverwachtingen gaat het geplande asfaltwerk op de A2 bij Geusselt en op de afrit N2 vanuit Eindhoven richting John. F. Kennedysingel in de avond en nacht van zaterdag 8 op zondag 9 december niet door. De onderhoudswerkzaamheden kunnen door de verwachte kou en sneeuw niet worden uitgevoerd.
Lees meer

Nieuwe planning - onder voorbehoud
De werkzaamheden worden nu - afhankelijk van de weersomstandigheden - verplaatst naar de avond en nacht van zaterdag 8 op zondag 9 december. Of de werkzaamheden dan wel doorgaan, wordt op vrijdag 7 december definitief beslist. Houd u daarom de website www.a2maastricht.nl in de gaten voor actuele informatie.

Wegafsluitingen
Om het asfaltwerk te kunnen uitvoeren, zijn wegafsluitingen nodig bij Geusselt en Europaplein. Tussen 20.00 en 02.00 uur wordt gewerkt bij kruispunt Geusselt. De Terblijterweg en Viaductweg zijn dan (gedeeltelijk) afgesloten. Rechtdoorgaand verkeer op de A2/N2 bij Geusselt kan - in beide rijrichtingen (Eindhoven-Luik en Luik-Eindhoven) - doorrijden over één rijstrook. Naar verwachting gaat het werk tussen 02.30 en 11.00 uur verder bij de afrit N2 naar de John F. Kennedysingel. De afrit is dan afgesloten.

Omleidingsroutes worden buiten aangegeven met gele borden. Of kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.