KERSTSLUITING INFORMATIECENTRUM

De feestdagen staan weer voor de deur. En dat betekent gewijzigde openingsuren en sluitingsdagen voor het Informatiecentrum A2 Maastricht. Op dinsdag 18 december sluit het Informatiecentrum de deuren wat vroeger. We zijn dan open van 10.00 tot 14.00 uur. Op 19 december is het Informatiecentrum de hele dag gesloten. En ook tijdens de kerstperiode, van maandag 24 december tot en met zondag 6 januari 2013 zijn we dicht. Op dinsdag 8 januari is het informatiecentrum weer open voor het publiek.

Servicelijn wel bereikbaar
Met vragen kunt u steeds terecht bij de Servicelijn. Houdt u er wel rekening mee dat wij werken met een beperkte bezetting in deze twee weken en dat het beantwoorden van uw vraag soms enige tijd kan duren.

Extra rondleidingen in de kerstvakantie
Afgelopen maanden heeft de VVV Maastricht, op zaterdag en zondag, rondleidingen gegeven voor A2 Maastricht. Vanwege de grote belangstelling worden deze rondleidingen in 2013 voortgezet. In de kerstvakantie worden extra rondleidingen ingepland op 27 en 28 december en op 3 en 4 januari, telkens om 11.00 uur. Tijdens de rondleiding komen allerlei onderwerpen aan bod zoals retourbemaling, damwanden, stempels en verkeer. Een ervaren gids vertelt u alle informatie en interessante weetjes over de werkzaamheden

Wilt u ook bij één van de rondleidingen voor A2 Maastricht zijn? Dat kan! Reserveer via http://www.vvv-maastricht.eu en laat u imponeren door alles wat ons project te bieden heeft!