VERNIEUWDE WEBSITE

U heeft het waarschijnlijk al gemerkt. We hebben onze website aangepast.  Maar geen nood! Alle informatie die er gisteren opstond, kan u ook vandaag nog terugvinden.
 
In 2012 heeft Avenue2 hard gewerkt op verschillende locaties rond de A2 en bij Kruisdonk. Ook in 2013 gaat het werk volop door. De aard van de werkzaamheden verandert wel stilaan. Daarom dat we onze website hieraan aanpassen.
 
Het meeste kabel- en leidingwerk is gedaan en ook de riolering is bijna overal verlegd. Hierdoor moeten we minder in de wijken zijn. We hebben daarom gekozen om de indeling in wijken terug te brengen naar een indeling in deelgebieden: Kruisdonk, Geusselt en Europaplein. Onder deze kopjes vindt u alle informatie over de werkzaamheden die er (zullen) plaatsvinden.
 
Wij hopen dat u zich snel thuis voelt op deze nieuwe website. Uw mening horen wij graag via de Servicelijn Maastricht Oost.
De deelgebieden
In de vernieuwde website hebben we de opdeling in wijken teruggebracht naar een opdeling in 3 deelgebieden. Opdat u snel uw weg vindt in onze website, hebben we op de kaart hieronder de deelgebieden afgebakend.
Deelgebied Kruisdonk: ten noorden van de Severenstraat
Deelgebied Geusselt: van de Severenstraat tot en met de Voltastraat
Deelgebied Europaplein: ten zuiden van de Voltastraat