NACHTWERK BIJ GEUSSELT EN MARIËNWAARD

Geplaatst op 12 maart 2013

In de avond en nacht van maandag 18 op dinsdag 19 maart tussen 19.00 en 06.00 uur voert Avenue2 asfaltwerk uit bij de volgende locaties: op de A2 even ten noorden van kruispunt Geusselt (rijbaan Luik-Eindhoven) en bij Mariënwaard en Kruisdonk.

Weersafhankelijk
Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden niet doorgaan. Als reservenachten gelden daarom 19 op 20 maart en 20 op 21 maart. Wilt u graag weten wanneer de werkzaamheden worden uitgevoerd? Houdt u dan deze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Gevolgen voor verkeer
A2
Verkeer op de A2 in de richting Eindhoven kan bij kruispunt Geusselt gewoon doorrijden, maar moet rekening houden met een rijstrookafzetting.

Mariënwaard en Kruisdonk
Voor het werk bij Mariënwaard en Kruisdonk is wel een wegafsluiting nodig, tussen Limmelderweg en de rotonde bij Rothem. Er gelden omleidingsroutes (zie kader hieronder). Volg daarvoor de gele borden.

auto

Van A naar B


  • Vanuit het zuiden: Limmelderweg – Hoekerweg – Fregatweg - Oude Rijksweg Bunderstraat – Maastrichterweg.    
  • Vanuit Rothem, Meerssen, Bunde: Maastrichterweg – Bunderstraat – Oude Rijksweg – Fregatweg – Hoekerweg – Limmelderweg.    
  • Fietsers en  voetgangers kunnen gewoon door. Lijndiensten worden omgeleid. Kijk voor de routes op de website van Veolia Transport.
  • Vrachtverkeer vanuit A79 richting Beatrixhaven /A2 > Eindhoven wordt omgeleid via Geusselt – Viaductweg – Willem Alexanderweg – Fregatweg – A2.
Omwonenden
Omdat wordt gewerkt met machines, kunnen omwonenden overlast ervaren. Met name het opbreken van asfalt (frezen)en opnieuw verdichten van de ondergrond in de avond/nacht zorgt voor geluidshinder. Zeker omdat er dan minder omgevingsgeluid is.