DE N2 OVERSTEKEN

In twee keer oversteken

Misschien heeft u het al gezien: de oversteek bij de Prof. Quixstraat-Sch. Roosenstraat is aangepast. Binnenkort ontstaat hier een nieuwe situatie. Lees meer.

SCHARNERWEG OPEN, ELDERS DICHT

Geplaatst op 3 mei 2013

Op zaterdag 4 mei gaat de nieuwe, gelijkvloerse verkeersbrug bij de Scharnerweg open. Aansluitend gaat de fiets- en voetgangersoversteek bij de Professor Quixstraat-Schepen Roosenstraat tijdelijk dicht vanwege de sloopwerkzaamheden aan de President Rooseveltlaan. En verhuist de tijdelijke brug Prinsenlaan-Regentesselaan.

Oversteek Professor Quixstraat - Schepen Roosenstraat
De sloop bij de President Rooseveltlaan-West gaat hard en nadert de onderdoorgang aan de Professor Quixstraat. Tijdens de sloop en het breken van het puin willen we hier geen voetgangers en fietsers hebben. Daarom gaat ook de N2-oversteek op deze plek een tijdje dicht. Dat gebeurt vanaf aanstaande maandag 6 mei, naar verwachting voor ongeveer 3 weken. Wilt u in deze periode de N2 oversteken met de fiets of te voet? Dan kan dit bij de Professor Cobbenhagenstraat-Voltastraat of bij de Scharnerweg.

Tijdelijke brug Prinsenlaan - Regentesselaan
Ook de tijdelijke brug Prinsenlaan-Regentesselaan gaat vanaf maandag 6 mei tijdelijk dicht. De brug moet namelijk worden verplaatst, omdat firma Züblin eraan komt met de sleufgrijpers voor de bouwkuipwanden. De tijdelijke brug staat dan in de weg voor deze werkzaamheden.
Lees verder