LANGS DE N2

Nu de flats aan de westzijde van de N2 tegen de grond zijn, kunnen de slopers verder met het te slopen deel van blok 8. Nu de flats aan de westzijde van de N2 tegen de grond zijn, kunnen de slopers verder met het te slopen deel van blok 8.

Sloop in beeld

Benieuwd naar hoe de sloop in z'n werk gaat? Kijk dan hier de aflevering van A2-Actueel terug, waarin projectleider Toine Mutsaerts vertelt.

SLOOPKRANEN NAAR DE OVERKANT: VAN START BIJ 'BLOK 8'

Geplaatst op 23 mei 2013

Bij de President Rooseveltlaan-West is de puinbreker aan de slag om het sloopafval van de flats in kleine stukjes te breken. Dat gebeurt ook komende week nog. Het materiaal gebruiken we als fundering voor de verlegging van de N2 op deze locatie. De voorbereidingen daarvoor gebeuren vanaf eind mei. Tegelijkertijd verhuizen de sloopkranen naar de overkant. Vanaf maandag 27 mei zijn ze te zien bij de President Rooseveltlaan-Oost, waar het noordelijk deel van het zogenaamde blok 8 wordt afgebroken. Zolang de puinbreker nog aan de President Rooseveltlaan-West staat, brengen we het sloopafval van blok 8 hiernaartoe. De rest voeren we af richting depot. In beide gevallen rijden we via de nieuwe werkweg en steken we over bij de Voltastraat - Prof. Cobbenhagenstraat.

Lees verder