GEUSSELT

Wilt u meer weten over het werk bij Geusselt?

TRILLEN DAMWANDPLANKEN BIJ GEUSSELT IN DE AVOND EN NACHT

Geplaatst op 18 juni 2013

Nu kruispunt Geusselt vorige week opnieuw is aangepast, kunnen we ook de tunnelbouwkuipen bij Geusselt samenvoegen. Daarvoor is het nodig stalen damwandplanken in de grond te trillen. Helaas kan dat niet in alle gevallen vanaf het bouwterrein, omdat de ruimte beperkt is. Een aantal planken moet vanaf de N2 worden aangebracht. Daarvoor is een wegafsluitingen van de rijbaan Luik-Eindhoven nodig. En omdat overdag het verkeer moet blijven doorstromen, kan dat niet anders dan in de avond en nacht gebeuren.

Vanavond weer trillen
Afgelopen nacht vonden al trilwerkzaamheden plaats. Vanwege de harde ondergrond is het toen niet gelukt om alle damwandplanken aan te brengen. Daarom moeten we ook de reservenacht gebruiken. Dat betekent dat we ook vanavond en vannacht, van dinsdag 18 juni op woensdag 19 juni, weer gaan trillen. De trilwerkzaamheden starten rond 21.00 uur en gaan door tot 05.00 uur. Omwonenden moeten dan opnieuw rekening houden met geluids- en trillingsoverlast. Ook de rest van de week gaat het intrillen van de damwandplanken nog door. Maar dat gebeurt gewoon overdag, tussen 07:00 en 19:00 uur. 

Wegafsluitingen
Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, is het nodig de N2 in de richting Eindhoven tussen Europaplein en Geusselt af te sluiten tussen 20.00 en 06.00 uur. Verkeer wordt omgeleid via de Akersteenweg, Vijverdalseweg en Terblijterweg naar de A2. Let op de gele borden.

Lees hier meer.