DE N2 OVERSTEKEN

Een tijdelijke brug met trappen en een fietsgoot vervangt de bestaande oversteek voor voetgangers en fietsers. Rond half juli moet de brug open gaan. Een tijdelijke brug met trappen en een fietsgoot vervangt de bestaande oversteek voor voetgangers en fietsers. Rond half juli moet de brug open gaan.

N2-OVERSTEEK PROF. QUIXSTRAAT - SCHEPEN ROOSENSTRAAT GAAT DICHT

Geplaatst op 19 juni 2013

Op dit moment is de N2-oversteek Professor Cobbenhagenstraat - Voltastraat afgesloten voor alle verkeer, vanwege de voorbereidingen voor de verlegging van de N2 bij de President Rooseveltlaan. Dit weekend gaat de oversteek weer open.

Aansluitend, vanaf aanstaande maandag 24 juni, gaat de fiets- en voetgangersoversteek Professor Quixstraat - Schepen Roosenstraat dicht. De N2-oversteek zit in de weg voor het tunnelwerk en verdwijnt dan ook voor de periode tijdens de ruwbouw van de A2-tunnel.

Tijdelijke brug
Om ervoor te zorgen dat voetgangers en fietsers toch kunnen blijven oversteken, maken we een tijdelijke brug met trappen en een fietsgoot zoals we die al kennen bij onder andere de Heerderweg. De brug komt zo’n 75 meter ten noorden van de huidige oversteek en is te bereiken via de President Roosevelaan-West en Schepen Roosenstraat.

3 weken geen oversteek
Volgens huidige planning is de brug toegankelijk rond half juli. Dat betekent dat er - op deze locatie - zo’n 3 weken geen oversteekmogelijkheid is. De N2 oversteken met de fiets of te voet? Dat kan bij de Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat of noordelijk van Geusselt bij het tunneltje Severenstraat.

Lees meer