BAUDUINSTRAATBRUG

Fotoboek

Onze eigen medewerkers fotografeerden het inhijsen van de brugdekken. Wilt u het fotoboek zien? Klik dan hier.

DE BRUGDEKKEN LIGGEN EROP

Geplaatst op 9 juli 2013

De trappen stonden er al. En gisteravond hees de firma Retrobridge – in opdracht van Avenue2 – ook de brugdekken in. Dat betekent dat ook de derde, tijdelijke brug voor voetgangers en fietsers (fiets aan de hand) op zijn plek staat.
 
Waar?
De nieuwe, tijdelijke brug ligt zo'n 75 meter noordelijker dan de voormalige oversteekplaats Professor Quixstraat - Schepen Roosenstraat.
Hoe te bereiken?
Aan de westzijde van de N2, bij de President Rooseveltlaan, staat de trap in het voor auto's afgesloten stukje ventweg (ter hoogte van de meest zuidelijke flat). U bereikt de ventweg via een voetpad vanaf de Professor Quixstraat / Old Hickoryplein óf via de Generaal Marshallaan. Aan de oostzijde ligt de trap binnen het bestaande werkterrein Geusselt-Zuid. Hier is een afgescheiden looppad aangelegd dat aansluit op en te bereiken is via de Schepen Roosenstraat.
Openstelling vrijdag 12 juli
De brug is nog niet open voor voetgangers en fietsers. Eerst vindt de verdere afbouw plaats, zoals het aanbrengen van verlichting en de aansluiting op de bestrating. Vrijdag 12 juli, nog vóór het weekeinde, ronden we deze werkzaamheden af en gaat de brug open.