KRUISDONK VANUIT DE LUCHT JULI 2012 - JULI 2013

Sinds kort hebben we weer een nieuwe reeks luchtfoto's. Daarop is duidelijk te zien hoe het werk vordert. Niet alleen tussen Geusselt en Europaplein voor de A2-tunnel, maar ook in het noorden van de stad bij knooppunt Kruisdonk.
Juli 2012: de bouw van het 'vliegend viaduct' is in volle gang. Ook de aanpassing aan de Ambyerbrug en de wegverleggingen ter plekke (van o.a. de Ambyerstraat-Noord) moeten nog uitgevoerd worden. Juli 2012: de bouw van het 'vliegend viaduct' is in volle gang. Ook de aanpassing aan de Ambyerbrug en de wegverleggingen ter plekke (van o.a. de Ambyerstraat-Noord) moeten nog uitgevoerd worden.
Juli 2013: Het 'vliegend viaduct' ligt sinds oktober 2012 op zijn plek. Momenteel werkt Avenue2 aan en langs de vrijgekomen rijbaan. Een groot deel van de kunstwerken voor de verbindingsweg naar bedrijventerrein Beatrixhaven is al gereed. Juli 2013: Het 'vliegend viaduct' ligt sinds oktober 2012 op zijn plek. Momenteel werkt Avenue2 aan en langs de vrijgekomen rijbaan. Een groot deel van de kunstwerken voor de verbindingsweg naar bedrijventerrein Beatrixhaven is al gereed.