VERKEERSBRUG VOLTASTRAAT

Winkels, bedrijven en scholen blijven bereikbaar!

Ondanks de afsluiting van de oversteek Voltastraat – van 16 september tot uiterlijk 25 november - blijven winkels, bedrijven en scholen bereikbaar. Wilt u weten hoe? Download dan de flyer hieronder of haal deze op bij één van de winkels of bedrijven in de omgeving van de Voltastraat en Prof. Cobbenhagenstraat.

NOG 7 DAGEN....

Geplaatst op 9 september 2013

En dan sluiten we de oversteek Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat af voor alle oost-westverkeer. Dat wil zeggen: voor alle verkeer van Wittevrouwenveld naar Wyckerpoort-Noord en andersom. Verkeer op de N2/A2 kan doorgaan, maar moet af en toe – in de avonden en nachten – rekening houden met rijstrookafzettingen en/of omleidingen. Want ook op andere plekken op en rond de N2/A2 gaat het werk gewoon door. Blijf voor actuele informatie over werkzaamheden en verkeersmaatregelen dan ook onze website in de gaten houden of abonneer u op onze digitale Voortgangsberichten A2 Maastricht. Of volgt u ons liever op Twitter? U vindt ons op @A2_Maastricht. Kijk voor actuele reisinformatie, wegafsluitingen en omleidingsroutes op de website van Maastricht Bereikbaar.
Wat gaat er gebeuren?
Maandag 16 september sluiten we de oversteek Voltastraat om 07.00 uur af. De inrichting van het werkterrein begint meteen: zo plaatsen we bouwhekken ter hoogte van de Burgemeester Van Oppenstraat en Professor Kernstraat en brengen we, in de avond, barriers aan langs de N2/A2. Diezelfde nacht komen ook de onderdelen van de tweede traverse – met een speciaal transport - aan op het werkterrein. Verkeer op de N2/A2 moet in de avond en nacht van maandag 16 op dinsdag 17 september rekening houden met omleidingen.
Fotografie: Reen van Beek