VERKEERSBRUG VOLTASTRAAT

Winkels, bedrijven en scholen blijven bereikbaar!

Ondanks de afsluiting van de oversteek Voltastraat – van 16 september tot uiterlijk 25 november - blijven winkels, bedrijven en scholen bereikbaar. Wilt u weten hoe? Download dan de flyer hieronder of haal deze op bij één van de winkels of bedrijven in de omgeving van de Voltastraat en Prof. Cobbenhagenstraat.

OVERSTEEK VOLTASTRAAT AFGESLOTEN TOT 25 NOVEMBER

Geplaatst op 16 september 2013

Sinds maandag 16 september is de oversteek Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat afgesloten voor alle oost-westverkeer. Dat wil zeggen: voor alle verkeer van Wittevrouwenveld naar Wyckerpoort-Noord en andersom. Verkeer op de N2/A2 kan doorgaan, maar moet af en toe – in de avonden en nachten – rekening houden met rijstrookafzettingen en/of omleidingen. Want ook op andere plekken op en rond de N2/A2 gaat het werk gewoon door. Blijf voor actuele informatie over werkzaamheden en verkeersmaatregelen dan ook onze website in de gaten houden of abonneer u op onze digitale Voortgangsberichten A2 Maastricht. Of volgt u ons liever op Twitter? U vindt ons op @A2_Maastricht. Kijk voor actuele reisinformatie, wegafsluitingen en omleidingsroutes op de website van Maastricht Bereikbaar.
Nachtwerk
Vanavond en vannacht moet verkeer op de N2/A2 rekening houden met omleidingen. Want dan plaatst bouwer Avenue2 barriers tussen de Voltastraat en N2/A2. Ook de zweepmast van de verkeerslichteninstallatie wordt weggehaald.  Omstreeks middernacht komen ook de onderdelen van de tweede traverse – met een speciaal transport - aan in Maastricht. Vanaf de N2/A2 hijsen we de onderdelen op het werkterrein, ter hoogte van de Bauduinstraatbrug. Opbouwwerkzaamheden starten morgenochtend, omstreeks 07.00 uur.
Asfaltwerk
Ook in het zuiden wordt er gewerkt: daar krijgt het asfalt tussen Europaplein-Zuid en de Scharnerweg een nieuwe deklaag. Maar voor deze werkzaamheden zijn twee nachten nodig. Daarom moet verkeer ook in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 september tussen 20.00 en 06.00 uur rekening houden met omleidingen.
Fotografie: Frans Senden