GEUSSELT

Meerssenerweg / Viaductweg

Nachtafsluiting Terblijterweg

In het ombouwweekend van de Meerssenerweg/Viaductweg voeren we ook asfaltwerk uit bij kruispunt Geusselt. In de avond en nacht van zaterdag 9 op zondag 10 november tussen 19.00 en 07.00 uur (reservenacht 10 op 11 november) is daarom ook de Terblijterweg afgesloten bij de aansluiting op de A2/N2. Voor een compleet overzicht van wegafsluitingen en omleidingsroutes: kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl.

NOG 4 DAGEN...

Geplaatst op 4 november 2013

En dan verplaatsen we kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg!

Laatste loodjes
In deze laatste dagen zijn we nog druk bezig met de voorbereidende werkzaamheden om dit weekend kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg een stukje naar het zuiden te verplaatsen. Zo werken we vannacht en morgen nacht aan de Viaductweg. Verkeer op de Viaductweg moet daarom rekening houden met avond- en nachtafsluitingen. 

2-euro treinkaartje
Een heel kruispunt opschuiven is veel werk. Daarom werken we dag en nacht door. En dat betekent niet alleen veel hinder voor omwonenden, maar ook voor verkeer. Maastricht Bereikbaar en Veolia zetten tijdens het weekendwerk een speciaal treinkaartje in. Voor 2 euro koopt u een retourtje, waarmee u op 9 en 10 november in de Veolia-treinen tussen Maastricht-Randwyck en Kerkrade-Centrum kunt reizen.

En daarna?
Vanaf aanstaande vrijdag gaat de Meerssenerweg vanaf de kruising met de Viaductweg t/m de Kasteel Bleienbeekstraat voor 6 weken dicht voor alle verkeer! Weggebruikers moeten dan, net als bij de Voltastraat, opnieuw rekening houden met langdurige verkeershinder.

Wilt u meer weten van de werkzaamheden rondom kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg of wat deze werkzaamheden voor u betekenen? Kijk dan op www.a2maastricht.nl/meerssenerweg of klik hier.