GEUSSELT

Meerssenerweg / Viaductweg

Omleidingsroutes op de kaart

Winkels, bedrijven en woningen aan de Meerssenerweg blijven gewoon bereikbaar. Download de flyer met omleidingroutes hieronder of haal een exemplaar op bij winkels en bedrijven in de omgeving van kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg.
Omleidingsroutes van maandag 11 november tot vrijdag 20 december Omleidingsroutes van maandag 11 november tot vrijdag 20 december

Noorderpoort-Noord en -Zuid

Dat zijn de namen van de kunstwerken die Avenue2 bij kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg bouwt. Noorderpoort-Noord is als eerste aan de beurt. Via dit viaduct rijdt verkeer eind 2014 vanaf de A2 verder richting Centrum. Dan start de bouw van ‘Noorderpoort-Zuid’. Dat is het viaduct voor verkeer vanaf Centrum naar de A2. Klik hier voor meer informatie over de toekomstige verkeerssituatie bij kruispunt Meerssenerweg.

KRUISPUNT MEERSSENERWEG/ VIADUCTWEG IS VERHUISD!

Geplaatst op 11 november 2013

Na maanden van voorbereidingen is het kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg in het weekend van vrijdag 8 tot maandag 11 november verlegd. Het hele kruispunt is naar het zuiden opgeschoven, met als doel: ruimte vrijmaken voor de bouw van kunstwerk Viaductweg-Noord.

Let op: verkeerssituatie gewijzigd

Kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg is weer open voor verkeer. Maar dat geldt niet voor een deel van de Meerssenerweg. Tot vrijdag 20 december is de Meerssenerweg tussen de Viaductweg en de Kasteel Bleienbeekstraat afgesloten voor alle verkeer, ook voetgangers en (brom)fietsers. De Kasteel Bleienbeekstraat is tot vrijdag 20 december een doodlopende straat en gaat daarna weer open voor langzaam verkeer.
Omleidingsroute voor automobilisten
Automobilisten worden tot vrijdag 20 december omgeleid via de Willem Alexanderweg – Galjoenweg – Fregatweg – Hoekerweg –  Limmelderweg – Meerssenerweg. Vanaf vrijdag 20 december is de Meerssenerweg weer open voor alle verkeer. Maar ook dan moeten automobilisten rekening houden met een nieuwe verkeerssituatie. Kijk voor meer informatie bij vragen en antwoorden voor verkeer.
Omleidingsroute voor langzaam verkeer
Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de zuidzijde van de Viaductweg, naar de Kolonel Johnsontunnel. Zo heet de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel Geusselt tussen Nazareth en Wyckerpoort-Noord. Oversteken bij kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg kan vanaf maandag 11 november namelijk alleen nog ter hoogte van de Mosa. En die situatie blijft ook zo, tot eind 2014.
Omleidingsroute voor langzaam verkeer Omleidingsroute voor langzaam verkeer
Wilt u meer weten over de werkzaamheden bij kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg? Klik dan hier.