GEUSSELT

Meerssenerweg / Viaductweg

DE MEERSSENERWEG IS WEER OPEN!

Geplaatst op 19 december 2013

In de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 december is de Meerssenerweg - vanaf de Viaductweg t/m de Kasteel Bleienbeekstraat - opengesteld voor verkeer.

6 weken werken
Om deze openstelling mogelijk te maken, hebben de teams van GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) en Kunstwerken de afgelopen weken hard doorgewerkt. Zo is onder andere de Meerssenerweg verlaagd en zijn er damwanden ingetrild.

Van a naar b
Automobilisten
De Meerssenerweg is weer open, maar de situatie wordt niet meer zoals vroeger. Ook na 19 december is het niet mogelijk om vanaf de Viaductweg - komende vanaf het centrum/Noorderbrug - links af te slaan naar de Meerssenerweg richting Nazareth. U wordt, net zoals de afgelopen weken het geval was, omgeleid via de Willem-Alexanderweg. Alle andere verbindingen op het kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg zijn wel weer mogelijk.

(Brom)fietsers en voetgangers
(Brom)fietsers en voetgangers van Wyckerpoort-Noord naar Nazareth – en andersom - worden omgeleid via de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel Geusselt.

Wilt u meer informatie over de nieuwe verkeerssituatie en het vervolg van de werkzaamheden, kijk dan op www.a2maastricht.nl/meerssenerweg.