GEUSSELT

Meerssenerweg / Viaductweg

LET OP, VANAVOND ZETTEN WE HET VERKEER OM EN GAAT DE MEERSSENERWEG WEER OPEN!

Geplaatst op 18 december 2013

En dan gaat de Meerssenerweg - vanaf de kruising met de Viaductweg t/m de Kasteel Bleienbeekstraat weer open voor verkeer!

Laatste loodjes
Vandaag zijn we nog druk bezig met de laatste werkzaamheden om vannacht de Meerssenerweg aan te sluiten op de Viaductweg. Verkeer op de Viaductweg en Meerssenerweg moet daarom rekening houden met avond- en nachtafsluitingen. Omwonenden moeten rekening houden met overlast in de vorm van geluid veroorzaakt door mahines en licht van de bouwlampen.

Van a naar b
Vanaf morgen gaat de Meerssenerweg vanaf de kruising met de Viaductweg t/m de Kasteel Bleienbeekstraat weer open voor alle verkeer! Maar let op, de sitautie wordt niet zoals vroeger! Ook na 19 december is het niet mogelijk om vanaf de Viaductweg - komende vanaf het centrum/Noorderbrug - links af te slaan naar de Meerssenerweg richting Nazareth. U wordt, net zoals nu het geval is, omgeleid via de Willem-Alexanderweg. Alle andere verbindingen op het kruispunt Meerssenerweg / Viaductweg zijn wel weer mogelijk.

(Brom)fietsers en voetgangers van Wyckerpoort-Noord naar Nazareth – en andersom
- worden omgeleid via de nieuwe fiets- en voetgangerstunnel Geusselt.


En daarna? 
Ook volgend jaar gaat de bouwer verder met de bouw van kunstwerk Viaductweg Noord. Wilt u meer informatie over de nieuwe verkeerssituatie of wat de bouwer volgend jaar allemaal gaat uitvoeren, kijk dan op www.a2maastricht.nl/meerssenerweg.