KERSTVERLOF VOOR DE BOUWERS

Geplaatst op 21 december 2013

Volgende week begint de kerstvakantie, ook voor onze bouwers. Een welverdiende periode van rust, want het afgelopen jaar zijn weer heel wat klussen verricht. Het plaatsen van de verkeersbruggen bij de Voltastraat en de Scharnerweg en de start van de tunneltrein vanuit het zuiden. Kruispunt Geusselt is in één weekend omgelegd, waardoor de bouwkuipen noordelijk en zuidelijk van de Terblijterweg met elkaar konden worden verbonden. En in het noordelijk uitvoeringsgebied krijgt de verbindingsweg naar de Beatrixhaven steeds meer vorm. 2014 staat in het teken van de totaalombouw van knooppunt Kruisdonk. Maar eerst leggen we het werk een tijdje stil: van 23 december 2013 tot en met 5 januari 2014. Zodat we in het nieuwe jaar weer op volle kracht verder kunnen gaan. 

Onze bereikbaarheid
Ook het Informatiecentrum A2 Maastricht is tijdens de kerstvakantie gesloten. Op dinsdag 7 januari zijn we, van 10.00 tot 16.00 uur, weer open voor publiek. Er is dan geen avondopenstelling. Met vragen kunt u terecht bij de Servicelijn Maastricht Oost. Houd u er wel rekening mee dat wij werken met een beperkte bezetting in deze twee weken en dat het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) langer duurt. 

Fijne feestdagen!
Graag willen we u bedanken voor uw begrip in het afgelopen jaar. Het waren niet altijd makkelijke momenten, met langdurige afsluitingen van de Scharnerweg, Voltastraat en Meerssenerweg, aangepaste werktijden tijdens de zeer hete zomerdagen en trillings- en geluidshinder bij het verwijderen van damwandplanken. Ook het komende jaar zullen we nog een beroep op uw geduld doen. Bijvoorbeeld tijdens de uitvoering van de 5 grootste klussen. Onder andere door u vooraf te informeren, hopen we de overlast een stukje draaglijker te maken. Voor nu wensen we u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot ziens in 2014!