VERKEER

Van A naar B

Omleidingsroutes worden aangeven met gele borden. Of kijk op www.maastrichtbereikbaar.nl. Let op: bij slecht weer kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Kijk voor actuele informatie steeds op deze website.

AVOND- EN NACHTAFSLUITINGEN IN DE MAAND FEBRUARI

Geplaatst op 6 februari 2014

Deze maand staat een aantal avond- en nachtafsluitingen gepland:
 
Toerit Oeslingerbaan
De verlegging van toerit Oeslingerbaan is het begin van een hele reeks werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein. Maandagavond 10 februari is het zover. Dan sluiten we de toerit van 20.00 tot 06.00 uur af voor verkeer. Dinsdag 11 februari is de toerit weer open en rijdt verkeer via één rijstrook richting N2. Die verkeerssituatie blijft van kracht tot eind februari. Dan volgt opnieuw een aantal avond- en nachtafsluitingen om de verlegde toerit aan te sluiten op de N2. Meer weten? Kijk dan hier.

N2
In de avond en nacht van woensdag 12 op donderdag 13 februari is de N2 richting Eindhoven tussen Europaplein en Geusselt afgesloten van 20.00 tot 06.00 uur. Verkeer richting noorden wordt omgeleid via de Akersteenweg, Vijverdalseweg en Terblijterweg. Als reservenacht geldt op 13 op 14 februari.

A2
In de avond en nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari tussen 20.00 en 08.00 uur is de A2 richting Eindhoven tussen knooppunt Kruisdonk en de oprit bij Meerssen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de A79 (Kunderberg) en A76 (Kerensheide) en moet rekening houden met extra reistijd. Als reservenacht geldt 15 op 16 maart. Lees meer.

Fotografie: Reen van Beek