WERKEN AAN DE (SNEL)WEG

Voor bedrijven

Heeft u een bedrijf in één van de wijken rond afrit Oeslingerbaan? Dan is er een grote kans dat wij vanaf maandag 24 februari flyers voor uw klanten en/of bezoekers bij u afleveren. Wilt u zeker weten dat u flyers ontvangt? Vraag deze dan via de Servicelijn Maastricht Oost aan. Of download de flyer hier om deze op uw website te plaatsen. Liever een Engelstalige flyer? Klik dan hier.
Tijdens de afsluiting van afrit 55 (Randwyck/Oeslingerbaan) wordt verkeer omgeleid via afrit 56, de Köbbesweg Tijdens de afsluiting van afrit 55 (Randwyck/Oeslingerbaan) wordt verkeer omgeleid via afrit 56, de Köbbesweg

Meer weten?

De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorrijden, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijbanen, maar ook door afsluitingen en omleidingen. We hebben de werkzaamheden daarom hier voor u op een rijtje gezet.

AFRIT RANDWYCK/OESLINGERBAAN AFGESLOTEN VAN 7 APRIL TOT 2 MEI

Geplaatst op 21 februari 2014

Het hoort bij de vijf grootste klussen van 2014: de nieuwe wegaansluitingen tussen Oeslingerbaan en Europaplein. Want om verkeer van en naar de toekomstige A2-tunnel bij Europaplein af te wikkelen, is een verbreding van de rijbanen tussen Oeslingerbaan en Europaplein nodig. Bij de toerit Oeslingerbaan is het werk al in volle gang en rijdt verkeer via één rijstrook naar de N2. Vanaf 10 maart gaat het werk verder, aan de andere kant van de N2, langs de rijbaan naar Luik. De werkzaamheden aan afrit Randwyck/Oeslingerbaan starten een maand later: van maandag 7 april tot vrijdag 2 mei.
Afrit Randwyck/Oeslingerbaan (afrit 55) 4 weken lang afgesloten
Het eerste deel van de afrit is nu een eenbaansweg, maar dat gaat veranderen. De afrit wordt tweebaans, van begin tot einde. Maar tijdens de werkzaamheden kan verkeer niet doorgaan, want een nieuw stukje weg opbouwen naast de bestaande afrit is niet mogelijk. Maandagochtend 7 april beginnen we met de sloop van een deel van de afrit, waarna we stap voor stap de nieuwe afrit opbouwen. Vanaf vrijdag 2 mei is afrit Oeslingerbaan weer open voor verkeer.
2014 wordt het jaar van nieuwe wegaansluitingen tussen Oeslingerbaan en Europaplein 2014 wordt het jaar van nieuwe wegaansluitingen tussen Oeslingerbaan en Europaplein
AZM, MECC en omgeving blijven bereikbaar
Tijdens de afsluiting van afrit Randwyck/Oeslingerbaan wordt verkeer omgeleid via afrit 56, de Köbbesweg. Van daaruit gaat de omleiding verder naar de Hoge Weerd en Limburglaan. Gele borden langs de omleidingsroute wijzen automobilisten de weg naar het AZM en MECC. Vanaf maandag 24 februari kunt u een flyer met omleidingsroute ophalen bij winkels en bedrijven in de omgeving van afrit Randwyck/Oeslingerbaan.
Vragen en antwoorden
De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorgaan, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijbanen, maar ook door afsluitingen en omleidingen. Klik hier voor vragen en antwoorden met betrekking tot de werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein.
Fotografie: Peter Wijnands