WERKEN AAN DE (SNEL)WEG

Meer weten?

De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorrijden, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijbanen, maar ook door afsluitingen en omleidingen. We hebben de werkzaamheden daarom hier voor u op een rijtje gezet.

Navigatie uit!

Maakt u gebruik van een navigatiesysteem? Vergeet dan niet om dit uit te zetten zodra de borden dat aangeven. Want de verkeersituatie tussen Europaplein en Oeslingerbaan verandert voortdurend. Omleidingsroutes worden aangegeven met gele borden.

AFRIT RANDWYCK/OESLINGERBAAN OPEN VOOR VERKEER

Geplaatst op 2 mei 2014

Sinds vannacht is afrit Randwyck/Oeslingerbaan (afrit 55) weer open voor verkeer. Tijdens de vier weken durende afsluiting is een deel van de afrit gesloopt en opnieuw opgebouwd. De nieuwe afrit is volledig tweebaans, van begin tot einde. Maar toch is de verkeerssituatie nog niet veranderd, want de afrit is verbreed voor de toekomstige verkeerssituatie, als de A2-tunnel opengaat.
Verder werken in de middenberm
Tussen de Oeslingerbaan en de tunnelmonden bij Europaplein staat 2014 in het teken van nieuwe wegaansluitingen. De toe- en afrit Oeslingerbaan zijn inmiddels allebei verbreed en volledig tweebaans. Aan de westzijde van de N2 – rijrichting Luik – ligt een heel nieuwe rijstrook. Die nemen we vanaf vandaag in gebruik, want verkeer naar Luik schuift een eindje op, naar de buitenberm. Zodat wij ruimte hebben voor wegwerk in de middenberm. Maandag 19 mei ronden we ook de werkzaamheden in de middenberm af en gaan we opnieuw schuiven met verkeer. Lees hier meer over de nieuwe wegaansluitingen tussen Oeslingerbaan en Europaplein.
Vragen en antwoorden
De werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein gaan het hele jaar door. Meestal kan verkeer doorgaan, maar hinder is onvermijdelijk: niet alleen door versmalde rijstroken, maar ook door afsluitingen en omleidingen. Klik hier voor vragen en antwoorden met betrekking tot de werkzaamheden tussen Oeslingerbaan en Europaplein.
Fotografie: Frans Senden