KERSTVAKANTIE

TWEE WEKEN KERSTVAKANTIE

Ook de bouwers van Avenue2 gaan genieten van een welverdiende kerstvakantie. Het werk buiten ligt dan ook de komende twee weken stil. Maandag 5 januari zijn we er weer, want ook in 2015 gaat het werk gewoon door. Bijvoorbeeld met afbouwwerk in de tunnelbuizen en uittrillen van damwandplanken tussen Blok 8 (de laatst overgebleven flat aan de Pr. Rooseveltlaan-Oost) en Gemeenteflat.

Ook team Kunstwerken gaat in het nieuwe jaar verder, met de bouw van kunstwerk Viaductweg-Zuid en het verlengen van de Severentunnel. En niet te vergeten: de Voltabrug die vanaf maandagavond 5 januari weer dichtgaat voor verkeer tussen Wittevrouwenveld en Wyckerpoort-Noord (en omgekeerd). Kortom: we zijn er nog (lang) niet!

Voor Informatiecentrum A2 Maastricht

Het Informatiecentrum A2 Maastricht is tijdens de kerstvakantie – van vrijdag 19 december tot maandag 5 januari – gesloten. Op dinsdag 6 januari zijn we van 10.00-16.00 weer open voor publiek. Met vragen kunt u in de tussentijd terecht bij de Servicelijn Maastricht Oost, via 043 – 350 7150 of www.a2maastricht.nl/servicelijn.

Houdt u er wel rekening mee dat wij met een beperkte bezetting doorwerken in deze twee weken. Het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) duurt daarom langer dan anders.