KNOOPPUNT KRUISDONK

OPRIT NAAR A2 EINDHOVEN BIJ KRUISDONK 5 NACHTEN DICHT: 9-13 FEB.

Geplaatst op 22 januari 2015

Opgelet: het werk aan de verlichting is klaar. De avond- en nachtafsluitingen op donderdag 12 en vrijdag 13 februari vervallen. De oprit naar de A2 richting Eindhoven is gewoon open voor verkeer.
In de avonden en nachten van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari is de nieuwe oprit naar de A2 richting Eindhoven bij knooppunt Kruisdonk tussen 20.00 en 06.00 uur afgesloten. Dat is nodig voor het plaatsen van de definitieve openbare verlichting langs de weg. Nu staat daar nog tijdelijke verlichting. De afsluiting geldt alleen voor de oprit. Verkeer op de A2 kan gewoon doorrijden.

Volg de omleidingen
De werkzaamheden gebeuren in de late uren, om verkeer overdag zo min mogelijk te hinderen. Verkeer naar de A2 richting Eindhoven wordt omgeleid via de Ambyerweg, Maastrichterweg en Bunderstraat naar oprit 51 van de A2. Volg de gele verwijzingsborden langs de weg. Actuele reisinformatie is ook te vinden op www.maastrichtbereikbaar.nl.
 
Let op; bij slecht weer kunnen werkzaamheden worden uitgesteld. Als reservedatum geldt nog de avond en nacht van maandag 16 op dinsdag 17 februari. Actuele informatie is te vinden op deze website.

Hinder voor omwonenden
Omdat wordt gewerkt met machines, kan er voor omwonenden aan de rand van Amby en Rothem geluidshinder ontstaan. Zeker omdat er in de avond en nacht minder omgevingsgeluiden zijn, bijvoorbeeld van verkeer. Tijdens het aanvullen van de gaten waarin lichtmasten komen te staan, wordt een trilstamper gebruikt die voor eventuele trillingen kan zorgen. Bouwlampen worden zoveel mogelijk op het werk zelf gericht.