Toekomstimpressie van nieuwbouw Albert Heijn

INFORMATIEBIJEENKOMST NIEUWBOUWPLANNEN ALBERT HEIJN

Op dinsdag 17 maart willen we omwonenden en eigenaren van panden rondom Albert Heijn graag opnieuw bijpraten over de plannen voor de nieuwbouw van Albert Heijn aan de Scharnerweg. 

Opnieuw bijpraten want
Sinds de bijeenkomsten eind 2014 hebben we weer een aantal stappen gemaakt. Er wordt gewerkt aan het ontwerp bestemmingsplan. Albert Heijn heeft een architect geselecteerd die is gestart met het maken van het voorlopig ontwerp van de nieuwbouw. Voor het afronden en vaststellen van dit voorlopig ontwerp en de start van de officiële inspraakprocedure willen we graag opnieuw met elkaar van gedachten wisselen. Streven is dat nog dit jaar met de bouw wordt gestart.

Thema’s: Stand van zaken ontwerp
Proces nieuw bestemmingsplan
Datum: dinsdag 17 maart
Tijdstip: 19.30 tot 21.00 uur 
Locatie: Informatiecentrum A2 Maastricht.
Ingang tussen Wok en Mc Donalds bij stadion Geusselt. 
Aanmelden: Graag via info@a2maastricht.nl
Traject tot nu toe
 Op 27 november en 2 december 2014 vonden de eerste bijeenkomsten plaats voor omwonenden en belangstellenden over de plannen voor Centrum Maastricht; de nieuwbouw van Albert Heijn op het huidige terrein aan de Scharnerweg, de herontwikkeling van de gemeenteflat en de herinrichting van Koningsplein en Oranjeplein tot een nieuw stadpark. Hier vindt u het verslag van deze infobijeenkomsten en de lijst met vragen, antwoorden en opmerkingen. 
Graag tot op 17 maart a.s. Wij zorgen dat de koffie klaar staat. En informeer zeker ook buren en kennissen uit de directe omgeving die ook van de actualiteit op de hoogte willen blijven.