FIETSROUTE

Fietsroute op App A2 Maastricht

Wilt u de fietsroute na de Dag van de Bouw alsnog verkennen? Dat kan zeer binnenkort. Momenteel zijn we route aan het verwerken in de de app A2 Maastricht. Zo wordt u straks via GPS in de goede richting geloodst. Bovendien krijgt u via de app straks ook meer informatie over de kunstwerken die u passeert. 

FIETSROUTE TIJDENS DAG VAN DE BOUW

Dit jaar kunt u tijdens de Dag van de Bouw het project ook per fiets verkennen. Er is die dag immers een fietsroute van 10 kilometer langs het Geusseltpark, Kruisdonk en de Landgoederenzone. Onderweg passeert u een achttal kunstwerken die ook deel uitmaken van het project. Want A2 Maastricht is meer dan enkel de A2-tunnel.

De route heeft vier mogelijke startpunten: Het Informatiecentrum A2 Maastricht, het tunneltje Beukenlaan, de Severentunnel en de Kolonel Johnsontunnel (tunneltje Geusselt). Wanneer u zich tijdens de Dag van de Bouw op de route bevindt, wijzen richtingspijlen u de weg.

Hieronder vindt u een plattegrond van de fietsroute. Er staat ook op aangeduid welke kunstwerken u tegenkomt tijdens de fietstocht.