OP BEZOEK

bij A2 Maastricht

*Kledingvoorschriften

Houd er rekening mee dat de A2-tunnel een bouwplaats is. Bezoeken aan de tunnel zijn daarom alleen mogelijk als u goed ter been bent. Zorg dat u een lange broek en sokken draagt. Voor uw eigen veiligheid krijgt u van ons een helm, hesje en laarzen te leen.
De helmen, hesjes en laarzen hebben wij voor u te leen! De helmen, hesjes en laarzen hebben wij voor u te leen!

NIEUWE OPENINGSTIJDEN INFORMATIECENTRUM A2 MAASTRICHT

Nu de bovengrondse werkzaamheden afnemen, ontvangen we steeds minder individuele bezoekers in het Informatiecentrum A2 Maastricht. We gaan daarom onze openingstijden aanpassen, van twee dagen naar één dagdeel per week. Ook aan de maandelijkse avondopenstelling komt een einde. Vanaf 1 augustus kunt u elke dinsdag bij ons terecht, van 12.00 tot 17.00 uur. De tunnelrondleiding blijft bestaan: elke eerste én laatste dinsdag van de maand kunt u tussen 11.00 en 12.30 uur samen met ons de tunnel bezoeken*. Wilt u ook een keer meewandelen? Meldt u zich dan eerst aan bij het Informatiecentrum A2 Maastricht via 043 – 351 63 51 of info@a2maastricht.nl.
Met een groep?
Groepsbezoeken (10-25 personen) zijn dagelijks mogelijk, mits u vooraf heeft gereserveerd. Dat kan telefonisch via 043 – 351 63 51 of per e-mail via info@a2maastricht.nl. Tijdens een groepsbezoek geven we u in het Informatiecentrum uitleg over A2 Maastricht aan de hand van onze maquette, films en beeldmateriaal. Daarna maken we samen een wandeling* door een deel van de tunnel bij Geusselt, mits de ondergrondse werkzaamheden een tunnelbezoek toelaten. Komt u liever in het weekend met een groepje langs? Boek dan een rondleiding via de VVV Maastricht.
Cijfermateriaal
In 2013 ontvingen we ruim 16.000 bezoekers in het Informatiecentrum A2 Maastricht. In 2014 waren dat er meer dan 13.000. Meer cijfers vindt u in het jaarverslag 2014 van het projectbureau A2 Maastricht.