EVENEMENTEN

Sponsorloop Zweit veur Leid

Trotse gastheer

We zijn blij en trots dat we in 2016 opnieuw een bijdrage mogen leveren aan een belangrijk sponsorevenement. Avenue2 krijgt tal van aanvragen voor allerlei evenementen. En dat is altijd weer wikken en wegen voor de bouwer. 
In 2015 vond in de A2-tunnel een benefiet galadiner plaats voor de twee Ronald McDonald Huizen in Limburg. Kijkt u nog eens mee terug naar dit avondje (t)Huis in de tunnel?

BIJZONDERE EDITIE ZWEIT VEUR LEID

Geplaatst op 17 januari 2016

Het was een mooie editie Zweit veur Leid met 2.500 deelnemers onder een winters zonnetje en door een stuk van de tunnel.

De sfeer was geweldig. Geen auto’s in de tunnel maar renners, twee muziekgroepen en vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.

In totaal is 101.995 euro opgehaald, dat onder vier goede doelen is verdeeld. En als verrassing kreeg voorzitter Erik Rossier nog de stedelijke onderscheiding 'De Trichter' overhandigd.

Hij was verbaasd over de eer die hem te beurt viel en droeg de eervolle prijs meteen op aan alle renners en vrijwilligers. Met maar een vraag: “Jullie zijn toch volgend jaar weer van de partij?!”

 Kijk voor meer informatie op:
www.zweitveurleid.nl.