ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

ZOMER BIJ A2 MAASTRICHT

Geplaatst op 26 juli 2016

Nu de zomerperiode is begonnen en heel wat mensen op vakantie vertrekken, is het ook voor A2 Maastricht tijd om vooruit te blikken. Want waar het ene team vakantie neemt tijdens de bouwvak, werkt de andere ploeg gewoon door. 

Het zijn deze week in ieder geval de laatste loodjes voor de mensen van team GWW (Grond, Weg- en Waterbouw). Na aanstaande vrijdag genieten ze drie weken lang - van 1 tot en met 22 augustus - van een welverdiende vakantie. Ondergronds gaan de activiteiten van team VTTI (Verkeers- en Tunneltechnische Installaties) deze zomervakantie gewoon door. Ze zijn nog volop bezig met het testen van de systemen in de tunnel.

Informatiecentrum: open 

Van team Communicatie zijn steeds mensen aanwezig in de zomerperiode. Zo is het Informatiecentrum in juli en augustus elke dinsdag van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor individuele bezoekers. Groepen zijn dagelijks welkom, mits er vooraf een reservering is geplaatst. Wilt u met een groep het Informatiecentrum bezoeken? Neem dan contact op via 043 – 351 63 51 of stuur een e-mail naar info@a2maastricht.nl

Let op!
Wilt u nog een bezoek brengen aan de tunnel? Dat kan alleen nog als groep in juli en augustus. De dinsdagen voor individuele bezoekers zitten in juli en augustus al zo goed als vol. Vanaf 1 september stoppen we met de tunnelrondleidingen. Ben nu nog niet geweest in de tunnel? Niet getreurd. U krijgt komend najaar nog een allerlaatste kans tijdens het Tunnelweekend op 29 en 30 oktober!

Na 1 september kunt u wel nog altijd terecht in het A2 Informatiecentrum. Individuele bezoekers zijn welkom op dinsdagen van 12.00 uur tot 17.00 uur. Groepen kunnen vooraf reserveren  voor een presentatie over A2 Maastricht. 


Blijf op de hoogte 
Op zondag 24 juli is de laatste aflevering uitgezonden van Via Maastricht voor de vakantie.Vanaf zondag 11 september start het nieuwe seizoen. Maar wij blijven u op de hoogte houden via 1Maastricht, www.a2maastricht.nl, onze voortgangsberichten en Twitter. Met vragen, meldingen of klachten kunt u ook tijdens de vakantie steeds terecht bij de Servicelijn Maastricht Oost. Houd er wel rekening mee dat we werken met een beperkte bezetting in de maand augustus en dat het beantwoorden van informatievragen (vragen zonder spoed) langer kan duren.

Fijne vakantie
Alle medewerkers van Avenue2 en projectbureau A2 Maastricht wensen u een fijne vakantie!