TUNNELWEEKEND 29 EN 30 OKTOBER


A2-Tunnelrun for Charity
De A2-Tunnelrun voor volwassenen is volgeboekt, maar voor de Kidsrun zijn nog tickets verkrijgbaar!

A2-Tunnelrun for Kids

Help jij een handje mee met je voetjes?

A2-TUNNELRUN FOR KIDS: KINDEREN LOPEN VOOR KINDEREN

Loop jij ook mee met de UNICEF Kidsrun op zondag 30 oktober?

Geplaatst op 20 oktober 2016

Kinderarbeid is een mensenrechtenschending. Het weerhoudt kinderen van hun recht op onderwijs, stelt ze bloot aan uitbuiting en houdt de armoedecirkel in stand. UNICEF vindt kinderarbeid onacceptabel. Zondag 30 oktober zullen kinderen tijdens de Kidsrun gaan hardlopen in Maastricht. Het inschrijfgeld - € 3,50 per kind – gaat UNICEF Nederland inzetten om kinderarbeid tegen te gaan.

Unieke kans
Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen, afhankelijk van hun leeftijd, 400, 800 of 1.200 meter hardlopen. Het parcours van alle drie de afstanden gaat door de A2 Tunnel, die
deze dag voor de allerlaatste keer voor lopend en fietsend publiek toegankelijk is. Een unieke kans dus voor deze kinderen om met deze run hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen.

Programma
Sambaband Amistura zal vanaf 8.15 uur de kinderen warm onthalen op het bouwterrein Europaplein, bij de ingang voor fietsers en voetgangers aan de Sint Gerardusweg. Om 8.45 zal Fysiotherapie Bronzwaer samen met de kinderen een warming-up doen. Leraar en zanger Patrick van de Weijer zal met onder andere zijn hit ‘Super Sjoene Daag’ extra sfeer verzorgen bij de start. Bij de finish worden de hardlooptoppers warm onthaald
door sambaband Amistura en Dansschool Reality.

Aanmelden
Atletiek Maastricht en Maastricht Running Tours organiseren de A2 Tunnelrun for Charity, die bestaat uit de Volwassen Run en de Kids Run. De Volwassen Run, waarvan de opbrengst gaat naar Toon Hermans Huis Maastricht, heeft het maximum aantal deelnemers bereikt. Kids zijn van harte welkom om zich aan te melden voor de Kidsrun via www.tunnelrun.nl.