TRILLEN VAN DAMWANDPLANKEN BIJ NASSAULAAN-WEST EN GEUSSELSTADION

Geplaatst op 19 juni 2017

Komende twee weken zijn we op twee plekken bezig met het trillen van damwandplanken. Op woensdag 21 juni en donderdag 22 juni trillen we aan de westkant van de Nassaulaan – ter hoogte van de Praxis – damwandplanken uit de grond.

De uitgetrilde damwandplanken voeren we af richting Geusselt. Daar worden de planken opnieuw ingezet voor de bouwkuip van het bergbezinkbassin dat we daar realiseren in het parkeerterrein voor het Geusseltstadion. We trillen de damwandplanken vanaf vrijdag 23 juni in de grond. We beginnen in de loop van de dag. Naar verwachting trillen we dinsdag 4 juli de laatste planken in. 

Hinder voor omwonenden

Trillingen kunnen in huis merkbaar zijn door – bijvoorbeeld – rammelende koffiekopjes of trillend glaswerk. De inzet van machines en materiaal levert geluidshinder op. We proberen hinder te vermijden waar mogelijk, maar omwonenden moeten rekening houden met overlast.

Werkdagen en -tijden

Werkzaamheden vinden plaats op weekdagen, van maandag tot en met vrijdag. De werkdagen beginnen om 07.00 uur en eindigen om 18.00 uur. Als de planning in het gedrang komt, is uitloop tot in de avonduren mogelijk.