AANLEG GROENE LOPER

AAN DE SLAG OP DE GROENE LOPER - OOK TIJDENS DE BOUWVAK

Update: 27 juli 2017

De mannen van Team GWW (Grond-, Weg- en Waterbouw) werken deze zomer door aan de inrichting van het openbaar gebied tussen Geusselt en Europaplein.

Ook tijdens de bouwvak – van 31 juli t/m 18 augustus 2017 - gaan we verder met voorbereidingen voor het straatwerk van de toekomstige Groene Loper. Dan werken we aan de President Rooseveltlaan. Daar gaan we stoepranden leggen en kolken plaatsen. Kolken zijn nodig voor afwatering. Deze werkzaamheden leveren geen overlast op.

Afronding herinrichting Kolonel Millerstraat

Deze week (voor de bouwvak) ronden we naar verwachting de herinrichting van de Kolonel Millerstraat af. We zijn bezig met de laatste werkzaamheden. Denk aan het afwerken van de bermen, het laatste straatwerk en het plaatsen van lichtmasten. Alleen de bovenste laag asfalt ontbreekt nog de komende maanden. Deze deklaag volgt later. We brengen die nu nog niet aan om eventuele beschadigingen door bouwverkeer te voorkomen. 

Tussen rotonde Scharnerweg en Dienstengebouw Zuid

De afgelopen weken waren we volop aan de slag tussen de nieuwe rotonde aan de Scharnerweg en Dienstengebouw Zuid. Oude funderingen zijn verwijderd en nieuwe plantvakken zijn uitgegraven. Daarnaast werkten we aan de riolering. Tijdens de bouwvak wordt er niet gewerkt tussen rotonde Scharnerweg en Dienstengebouw Zuid. Na de bouwvak gaan we daar weer verder. 
Afronding van de herinrichting van de Kolonel Millerstraat Afronding van de herinrichting van de Kolonel Millerstraat