AANLEG GROENE LOPER

Plannen = passen + meten

In de uitvoering is het soms een heel gepuzzel qua planning. Soms gaan werkzaamheden vlotter dan verwacht, soms duurt het wat langer. Wanneer bouwer Avenue2 op de ene plek even niet verder kan, wordt meteen gekeken waar dat wel kan, zodat het werk niet stilligt. Daarom kan het zijn dat u pas kort van tevoren van ons hoort waar precies wordt gewerkt en wat u daarvan merkt. Dat is vervelend, maar helaas onvermijdelijk.

FIETS- EN VOETGANGSOVERSTEEK ADELBERT VAN SCHARNLAAN - HEERDERWEG OPGESCHOVEN

Geplaatst op 12 september 2017

Sinds maandag 11 september is de fiets- en voetgangersoversteek ter hoogte van de Adelbert van Scharnlaan en Heerderweg ongeveer 50 meter zuidwaarts opgeschoven (richting Europaplein). Dat is nodig voor de aanleg van de Groene Loper. (Brom)fietsers en voetgangers steken nu recht over vanuit de Adelbert van Scharnlaan -over de toekomstige Groene Loper- en komen uit bij Praxis aan de Heerderweg.
Op de nieuwe oversteek is een halfverharding aangebracht om het fiets-en voetpad gemakkelijk begaanbaar te maken. Naar verwachting blijft de oversteek ongeveer vier weken op deze plek. Komende tijd zal de oversteek nog vaker iets verschoven worden. Waar de oversteek precies is, is steeds afhankelijk van de plek waar gewerkt wordt. Houd onze berichtgeving in de gaten om op de hoogte te blijven van de voortgang.
Huidige oversteek Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg Huidige oversteek Adelbert van Scharnlaan - Heerderweg