AANLEG GROENE LOPER

Werkzaamheden in het Geusseltpark

WERKEN AAN DE GROENE LOPER IN HET GEUSSELTPARK

Geplaatst op 22 november 2017

We werken niet alleen tussen knooppunt Europaplein en kruising Geusselt aan de inrichting van het openbaar gebied. Ook in het Geusseltpark zijn we aan de slag voor de aanleg van de Groene Loper. Vanaf hier gaat de Groene Loper richting Buitengoed Geul en Maas.

Aanleg verkeersdrempel Stadionweg-Pierre de Coubertinweg

Op de splitsing van de Stadionweg en de Pierre de Coubertinweg zijn we vanaf volgende week bezig met de aanleg van een verkeersdrempel. Daarom is de Pierre de Coubertinweg tijdelijk doodlopend en is de Stadionweg vanaf maandag 27 november afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Naar verwachting duurt het werk twee weken. 

Bedrijven en parkeerterreinen aan de Stadionweg, Pierre de Coubertinweg en Geusseltweg blijven bereikbaar:
  • Het pand en de parkeergarage van DHL zijn bereikbaar via de Severenstraat. 
  • De bedrijven in het MVV-stadion (aan de kant van de Stadionweg) zijn bereikbaar via de Olympiaweg.
  • De bedrijven aan de Pierre de Coubertinweg en Geusseltweg zijn bereikbaar via het Stadionplein.
Doorgaand autoverkeer volgt een omleiding via de Severenstraat, Ambyerstraat-Zuid, Terblijterweg. (Brom)fietsers en voetgangers worden ter plekke omgeleid. 

Werkzaamheden bij Kasteel Geusselt

We werken tussen de Severenstraat en de Geusseltvijver (parallel aan de Marathonweg, langs Kasteel Geusselt) aan de Groene Loper. Daardoor is het parkeerterrein dat voorheen bij het kasteel lag, komen te vervallen. Dit parkeerterrein komt ook niet meer terug. De Groene Loper komt namelijk over dit terrein te lopen. Inmiddels zijn nieuwe parkeerplekken aangelegd. Maar let op! Deze parkeerplekken zijn alleen bestemd voor medewerkers en bezoekers van Kasteel Geusselt.

We werken met machines en materieel. Dit kan (geluids)hinder opleveren.