AANLEG GROENE LOPER

Ook de de bewoners van de rij huizen aan de President Rooseveltlaan kunnen vanaf morgenavond weer via de Frankenstraat hun huis bereiken. Ook de de bewoners van de rij huizen aan de President Rooseveltlaan kunnen vanaf morgenavond weer via de Frankenstraat hun huis bereiken.

ASFALTEERWERK GROENE LOPER

Geplaatst op 23 november 2017

Soms valt het mee, soms valt het tegen…. Dat geldt ook voor het asfalteerwerk op de Groene Loper. Vrijdag 24 november zou de bovenste asfaltlaag (de deklaag) worden aangebracht ter hoogte van de oversteek Voltastraat-Professor Cobbenhagenstraat, de Frankenstraat en de Professor Kernstraat. Maar zojuist is bekend gemaakt dat het asfalteerwerk niet verder kan gaan vanwege het slechte weer. 

Autoverkeer kan weer door

Vrijdag 24 november richten we de oversteek bij de Voltastraat – Professor Cobbenhagenstraat zo in, dat in de loop van de dag alle verkeer weer door kan. Ook de de bewoners van de rij huizen aan de President Rooseveltlaan kunnen vanaf morgenavond weer via de Frankenstraat hun huis bereiken.

Nog een keer dicht

Nu het asfalteerwerken vrijdag 24 november niet kan worden afgerond, betekent dit dat zowel de oversteek bij de Voltastraat - Professor Cobbenhagenstraat, de Frankenstraat en de Professor Kernstraat nog een dag dicht moeten voor alle verkeer. Zodra duidelijk is wanneer dit kan, laten wij u dit weten.